Kumottujen luettelon hallinta

Kumottujen luettelo on luettelo puhelinnumeroista, joista et halua enää vastaanottaa puheluita. Lisää puhelinnumero luetteloon puhelun estämiseksi. Yhteystiedot, jotka on lisätty kumottujen luetteloon, eivät enää voi ottaa sinuun yhteyttä. Voit lisätä numeroita kumottujen luetteloon puhelimesi yhteystiedoista tai manuaalisesti.

Android 9-14-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla numeron lisääminen kumottujen luetteloon lisää sen automaattisesti myös laitteen yhteystietolistalle.

Jos haluat poistaa jonkin yhteystiedon eston, poista numero kumottujen luettelosta. Saat nyt puheluita tältä yhteyshenkilöltä.

Puhelusuodatin ei estä saapuvia puheluja toisella linjalla, jos puhelimessasi on kaksi SIM-korttia.

Miten lisätä puhelinnumero kumottujen luetteloon?

Miten lisätä puhelinnumero kumottujen luetteloon heti puhelun jälkeen?

Kuinka muokata kumottujen luettelossa olevaa yhteystietoa?

Miten yhteystieto poistetaan kumottujen luettelosta?